Buna ziua. In anul 2005 am fost prins de politie fara carnet si sub influenta bauturilor alcoolice fapt pt care am luat 1 an cu suspendare si 3 reabilitare#-o.In anul 2007mai precis in august mi-am luat carnetul iar in 13 ianuarie 2008 am facut 1 accident fara victime dar din pacate pt mine eram din nou in stare de ebrietete fapt pr care in 2009 mi s-a dat sentinta executarii a 1 an si 6 luni in stare de arest#-o#-o.Am fost incarcerat din 30 oct 2009 pana in 7 sept 2010 cand am fost eliberat conditionat,mai ramanandu-mi de executat din mandat aprox 8 luni.Intrebarea mea este:CE TREBUIE SA FAC SI CAND O SA MAI POT SUSTINE EXAMENUL PT. OBTINEREA CARNETULUI DE CONDUCERE??Va multumesc si astept niste rasp. cat mai repede posibil:)
Conform art.118 din OUG nr.195/2002,puteti formula cerere pentru obtinerea unui nou permis de conducere,in termen de 6 luni de la expirarea intregii pedepse,adica la pedeapsa pe care ati executat-o prin detentie,mai adaugati pedeapsa ramasa neexecutat plus 6 luni.
Cu tot respectul,dar la cate incalcari ale legislatiei rutiere ati avut,toate sanctionate,ultima cu executare in loc de detentie,de ca mai trebuie sa obtineti un nou permis de conducere ?
Dvs ar trebui sa reflectati...
Conducere fara permis
elly8831
Un prieten a condus o masina fara permis si cu numerele provizorii expirate,dar acesta este recidivist,s-a eliberat in 2014 dupa o pedeapsa de 4 ani,din care a ... (vezi toată discuția)