Mi-am cumparat o masina acum 2 ani inainte sa ma casatoresc si este trecuta pe numele de fata,Olteanu, iar acum ma numesc Stoica.Si intrebarea mea este..trebuie trecuta masina acum pe numele de casatorie sau o pot lasa pe numele de fata,Olteanu, fara nici o problema??si daca nu o trec ce se intampla???
va trebui sa schimbati certificatul de inmatriculare
Eliberarea certificatului de inmatriculare in urma modificarii unor date ale proprietarului
Documente necesare:
- Cartea de identitate a vehiculului avand aplicata folia de secretizare (original si copie)
- Fisa de inmatriculare dactilografiata si semnata de proprietar .
- Vechiul certificat de inmatriculare si anexa acestuia cu dovada de efectuare a inspectiei tehnice periodice in termen de valabilitate. In lipsa inspectiei tehnice periodice valabile se poate da curs solicitarii fara a se inscrie nimic in anexa noului certificat de inmatriculare.
- Documentul care atesta modificarea datelor fata de cele inscrise in vechiul certificat de inmatriculare, respectiv:
– Actul de identitate pentru modificarea datelor persoanelor fizice (nume, prenume, domiciliu)
– Chitanta de plata a contravalorii certificatului de inmatriculare
– Documentul de identitate al solicitantului (original si copie)
In cazul in care detinatorul, nu se poate prezenta la ghiseu, acesta poate fi reprezentat de catre o alta persoana, pe baza unei procuri notariale speciale.
Preschimbare talon
amr
buna ziua,am o masina inscrisa in bucuresti si adresa mea noua e in ilfov,daca schimb certificatul de inmatriculare trebuie radiata de la politie bucuresti sau ... (vezi toată discuția)