Buna ziua postez aces mesaj sperang ca primesc un raspuns pe care sa ma pot baza.Deci sa incep.Acum 1 luna de zile m-am angajat la o firma de constructii.Toate bune si frumoase angajatorul mi-a zis ca dupa o saptamana o sa imi faca toate actele contract de munca si restul.A trecut 2 saptamani si a venit si ziua de salariu.Dar m-am trezit ca nu aveam de la cine sa iau nici bani si nu aveam nici contract de munca.Mentionez ca stiu toate datele acestui om.Ce pot face pentru a-mi primi banii pentru munca prestata in cele 2 saptamani.Va rog sa ma ajutati.Va multumesc.
Buna seara!
Postez aici problema mea pentru a nu mai deschide alt subiect,sper sa nu gresec.
O societate are un angajat care este retinut (arestat) pt. 29 zile.Cum se procedeaza cu contractul de munca al respectivului?concediu de odihna are drept doar 6 zile,este angajat din 29.07.2010.
Multumesc pt raspunsurile care mi le veti da.
O seara buna!
Contractul individual de muncă se suspendă de drept în cazul în care salariatul este arestat preventiv, în condiţiile Codului de procedură penală - art.50 lit.h C.mun.
Prin urmare, se va emite decizie de suspendare a c.i.m.
Cred ca nu se mai poate face decizie de suspendare cu data anterioara,el fiind retiunut de vineri 12.11.2010.e corect sa fie trecut in concediu de odihna 6 zile dupa care sa fie suspendat contractul individual de munca?
Angajat arestat
bucur_marcela
Vreau sa concediez un angajat pentru ca este arestat preventiv si nu stiu care sunt procedurile.
Pot sa ii suspend contractul individual de munca cu articolul ... (vezi toată discuția)