avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendarea contractului individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendarea contractului individual de munca

Conform art.50 lit.h contractul se suspenda de drept cand salariatul este arestat preventiv.Intrebarea mea e urmatoarea;institutia este informata ca angajatul este condamnat-are dreptul sa-i suspende contractul pe 50 cu h daca acesta se afla in concediu de odihna?

Alte discuții în legătură

Salariat condamnat-desfacere cim? av_emy av_emy Societate in stare de insolventa, are un salariat care in 2007 a depus cerere pentru suspendare cim in vedere ingrijire copil.I-am depus decizia de suspendare ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in preaviz Dinush Dinush Este legal sa se efectueze concediu de odihna in preaviz? Poate fi preaviz in caz de concediere sau demisie. (vezi toată discuția)
Ma confrunt cu o problema StefanCiomaga StefanCiomaga Buna ziua postez aces mesaj sperang ca primesc un raspuns pe care sa ma pot baza.Deci sa incep.Acum 1 luna de zile m-am angajat la o firma de constructii.Toate ... (vezi toată discuția)