deci cumanta mea este divortata de sotul ei, dupa divort neinteleganduse ea sa mutat cu chirie si el a ramas in casa cu fratele cumnatei mele care este bolnav are pb cu capu ei in total sunt 3 frati(casa care de fapt este a fratilor cumnatei mele este casa de la stat, dar ca sa o cumpere in rate au dat toti semnatura e ceva de facut?)
Iar eu vroiam sa stiu daca baga partajul cum se face cine are mai mult drept?? sau cum sa faca sa fie totul in favoarea ei, exista vreo posibilitatea ca el sa nu primeasca nimic?
p.s: am uitat sa precizez au si 2 copii impreuna, iar ei au ales sa raman la mama.
si mai aveam o nelamurire pt a te prezenta la un proces de evacuarea pe care cumnata la inaintat.. nu poti sa te reprezinti singura trebuie neaparat avocat??
astept raspunsul dumnevoastra multumesc mult de tot.
daca ratele sunt achitate in cea mai mare parte, se pleaca de la prezumtia ca fiecare are 50%, pt cine vrea o cota majorata, va trebui sa probeze o contributie mai mare, cu inscrisuri, martori etc
nu se poate aprecia cat va dura... de la cateva luni .. la cativa ani
in privinta costurilor, cine cere partajul achita taxa de imbru 3 % din masa partajabila, se platesc onorarii expert ( daca o parte contesta val casei), onorariu avocat etc, etc
va trebui ca partea interesata de partaj sa consulte un avocat cu actele pe masa