avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare cumparare sub semnatura privata in fata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare cumparare sub semnatura privata in fata avocatului

Buna ziua.Am vandut un magazin care are caracter de contructie provizorie din isopan catre mama mea.atat vanzatorul cat si cumparatorul fiind persoane fizice.Am incheiat un contract de vanzare cumparare parafat de avocat.Am mers astazi la finante sa-l inregistrez si mi-a zis ca nu este valabil actul ca trebuie facut la notar nu la avocat .Din ce am inteles de la avocatul meu acel act este valabil fiind vorba de o constructie provizorie asa cum este numita si in autorizatia de constructie.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Cine are dreptate?Avocatul meu sau cei de la taxe si impozite care m-au trimis la notarul x sa imi autentifice actul de vanzare cumparare?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Maria_79 , utilizator 16:16, 19 Noiembrie 2010
au dreptate cei de la serviciul taxe si impozite.
Rugati pe cei de la taxe si impozite sa va indice textul de lege si legea...
Pana la un moment dat, in mod sigur, avocatii puteau parafa astfel de acte.
Cand ati incheiat actul?
contractul de vanzare cumparare a fost incheiat in data de 16-11-2010
acest magazin este din isopan cu pereti demontabili.nu este spatiu de locuit .el este amplasat pe un teren inchiriat.eu ori ca vindeam acest magazin aruncat intr-o remorca de tractor ,ori ca al vand deja amplasat pe un teren inchiriat el tot constructie provizorie este.cand vrea propietarul terenului cumparatorul magazinul al va demonta si va pleca cu el in caruta
Parerea mea este ca e valabil actul dumneavoastra sub semnatura privata. Mergeti si cereti explicatii eventual.

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare ContSters115010 ContSters115010 Buna ziua.Am vandut un magazin care are caracter de contructie provizorie din isopan catre mama mea.atat vanzatorul cat si cumparatorul fiind persoane ... (vezi toată discuția)
Avocatii pot incheia contracte de vanzare-cumparare ca si notarii dandanaua dandanaua care este legea (actul normativ) care prevede ca avocatii pot incheia contracte de vanzare-cumparare.Este valabil doar pentru constructii, sau si pentru ... (vezi toată discuția)
Care e diferenta? molita molita care e diferenta intre un act sub semnatura privata si un anecontract de vanz-cump? (vezi toată discuția)