A fost infiintata o societate comerciala cu ajutorul unei procure in fals. Am fost trecuta ca si administrator si asociat al firmei respective. Toate documentele ce trebuiau semnate de catre mine au fost semnate de celalalt administrator si asociat de-a lungul anilor.
Eu am fost angajata la aceasta societate. Mi s-a modificat contractul de munca prin act aditional semnat in fals prin contrafacerea semnaturii mele de catre celalalt asociat si administrator, mi s-a desfacut contractul de munca in aceeasi maniera, prin fals. Am actionat firma in judecata si am avut castig de cauza- s-a realizat o expertiza grafica ce a indicat autorul in persoana celui de al doilea asociat si administrator al societatii.
Pentru documentele realizate in fals in numele meu si depuse la institutiile statului de-a lungul anilor cat a functionat firma am formulat plangere penala. S-a realizat expertiza grafica si s-a indicat autorul semnaturilor.
Registrul Comertului a actionat firma in judecata pentru dizolvare pe motiv ca nu si-a depus actele fiscale aferente anului 2008.
1. Cum imi recuperez vechimea si drepturile salariale obtinute prin hotarare judecatoreasca?
2. Se poate dizolva societatea din moment ce este un dosar penal in cercetare pentru falsurile realizate pe aceasta firma, fara ca acele documente sa fi fost anulate?
3. Cat dureaza procedura de dizolvare firma dupa ce instanta incuviinteaza acest lucru?
Cu stima
1. mergeti cu sentinta definitiva si irevocabila la inspectoratul teritorial de munca.
2.poate sa fie radiata pe motivul ca nu a depus bilanturile contabile.
3. Dizolvarea dureaza si maximum 2 luni. Initial, dizolvarea se publica la Monitorul Oficial care apare in 30 de zile.