avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate comerciala hotararea adunarii generale a ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate comerciala hotararea adunarii generale a asociatilor

In cazul unui srl cu 2 asociati si 2 administratori la depunerea documentelor bilant fiscal este obligatoriu documentul "hotarsemnat de cei 2 asociati
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 07:17, 18 Aprilie 2010
Da. Adunare generala cu punct unic dezbaterea situatiei financiare si aprobarea bilantului, in urma careia adunarea hotareste aprobarea bilantului, semnat de catre cei 2 asociati. Convocarea adunarii se va face de unul sau ambii administratori functie de mandatele lor.
In acest caz la depunerea documentelor bilant fiscal an 2008 este obligatoriu sa existe depus si documentul hotararea adunarii generale a asociatilor semnat de cei 2 asociati?Multumesc
[ link extern ]
Este formularul de depunere situatii financiare de completat si depus cu necesarul de documente atasate.
Buna seara,
Sunt asociat cu 20% la un srl si sunt si administrator cu puteri egale. Asociatul care detine 80% care este si admninistrator a condus singur firma (eu avand calitatea de asociat si administrator in firma printr-o serie de documente realizate si semnate in fals sub semnatura privata ,contrafacerea semnaturii mele). Asociatul este fostul meu sot. iar tot ce face in firma o face fara nici macar a ma informa,ce sa mai zic de o adunare AGA sau altceva ce tine de AGA - atat pe parcursul casatoriei cat si dupa pronuntarea divortului a actionat in aceeasi maniera. Ce se intampla daca dansul a despus timp de 4 ani bilanturile anuale la AFP si ORC fara aprobarea AGA si fara semnatura mea pe documente? Actele ce sunt intocmite in cadrul unui SRL nu au nevoie si de semnatura celuilalt asociat-administrator?(adica eu)
Cu stima
Ce se intampla daca dansul a despus timp de 4 ani bilanturile anuale la AFP si ORC fara aprobarea AGA si fara semnatura mea pe documente?

Daca nu faceti nimic nu se intampla nimic !
Ca sfat retrageti-va din societate si renuntati la mandatul de administrator - daca tot nu aveti nici un beneficiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl hotararea a.g.a Nina1 Nina1 In cazul unui srl cu 2 asociati si 2 administratori la depunerea documentelor bilant fiscal an 2008 este obligatoriu documentul \"hotararea generala a ... (vezi toată discuția)
Convocarea adunarii asociatilor bogdanc bogdanc buna ziua un srl cu doi asociati 50-50 procent din firma din care unul este si administrotor. asociatul administrator refuza sa convoace adunarea ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant 2007 bogdanc bogdanc buna ziua, am si eu o nedumerire sunt asociat 50% intru-un srl cu 2 asociati din care unul este si administrator. bilantul pe anul 2007 fost depus la ... (vezi toată discuția)