avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL hotararea a.g.a
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL hotararea a.g.a

In cazul unui srl cu 2 asociati si 2 administratori la depunerea documentelor bilant fiscal an 2008 este obligatoriu documentul "hotararea generala a asociatilor"semnat de cei 2 asociati ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 07:59, 3 Noiembrie 2009
Este obligatoriu.Nu se prevede asa in actul constitutiv cu privire la hot AGA?
Da.Si am o mare dilema.Ca si asociat in firma respectiva nu am semnat nici un document de genul acesta in nici un an de la infiintarea firmei.De la Agentia Fiscala mi s-a comunicat ca hot.AGA nu este obligatorie.De ce la Agentia Fiscala au fost primite documentele bilant fiscal 2008 fara a fi depus si documentul hotararea adunarii generale a asociatilor?
Poate ar fi bine sa va lamureasca ei. Dar probabil ca le-a fost suficienta semnatura administratorului/ administratorilor
Sunt asociat in cadrul firmei cu cota de participare la beneficii si pierderi 20% si administrator cu puteri egale.E posibil ca celalalt asociat cu cota de participare la beneficii si pierderi 80% si administrator cu puteri egale sa semneze singur toate actele intocmite pe firma?
Ca administrator cu puteri egale poate sa semneze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala hotararea adunarii generale a asociatilor Nina1 Nina1 In cazul unui srl cu 2 asociati si 2 administratori la depunerea documentelor bilant fiscal este obligatoriu documentul \\\"hotarsemnat de cei 2 asociati (vezi toată discuția)
2 asociati- decizie schimbare sediu social sergiugrig sergiugrig Buna ziua, Sunt 2 asociati in SRL, unul fiind si administrator. Sediul social este expirat de 1 an. Cum poate asociatul care este si ... (vezi toată discuția)
Distribuire dividende si acoperire pierderi prin aport asociati ContSters56278 ContSters56278 1. Un SRL cu 2 asociati a distribuie dividendele aferente anului 2006 (se vede din balante doar neexistand hot.AGA de distribuire ). Dividendele aferente ... (vezi toată discuția)