avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... GIRANT....TITLU EXECUTORIU...RETINERE DE SALAR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

GIRANT....TITLU EXECUTORIU...RETINERE DE SALAR

...Tatal meu lucreaza in cadrul armatei si a vrut sa-si ajute un coleg punandu-se girant ( imprumutul facandu-se la banca transilvania). Colegul lui a iesit cu ordonanta acum 2 ani avand de atunci in colo o pensie de 1.400 lei, el nu a mai achitat rata de loc iar lui tata ii venea somatie acasa....iar in luna noiembrie 2010 tatal meu nu putea sa-si ridice salariul ( de la banca transilvania), ii blocase contul....ratele lui in valoare de 1.100 lei nu a reusit sa le mai plateasca.....a aflat intre timp ca firma de asigurare a achitat bancii imprumutul iar acum ii face proptire pe salar de pe data de 15.12.2010....iar lui ia blocat contul ( salarul) din luna noiembrie. este corect asa ceva.....sa nu mai poata ridica nici un banut ramas din salarul lui, nu se numeste abuz?
Ce credeti ca este de facut pt ca el sa nu mai platesca, deoarece cel pe care la girat are pensie militara?
Cel mai recent răspuns: s_alice , utilizator 19:07, 18 Noiembrie 2010
sa dea in judecata banca si pe cel pe care l-a girat. banca comite un abuz.
VA MULTUMESC MULT DE TOT......Am uitat sa mentionez ca astazi a mers si la Protectia Consumatorului pantru a reclama acest abuz

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un raspuns urgent! s_alice s_alice Tatalui meu i s-a facut proprire pe salar din cauza girari unui coleg....ii opresc lunar cate 380 ron lunar ( suma debitului este de 16000 ron) acesta ... (vezi toată discuția)
Girant seneca399 seneca399 Am girat impreuna cu alte 3 persoane un individ pentru un imprumut bancar.Acesta nu si-a mai achitat ratele iar banca mi-a retinut mie din pensie( am inteles ... (vezi toată discuția)
In ce conditii, pot vinde un apartament ipotecat? nana_geny nana_geny Buna seara, Imi permit sa va deranjez cu o problema foarte delicata.In urma cu 3 ani, cumnata mea a facut un imprumut foarte mare (in jur de 50.000 euro, ... (vezi toată discuția)