...Tatal meu lucreaza in cadrul armatei si a vrut sa-si ajute un coleg punandu-se girant ( imprumutul facandu-se la banca transilvania). Colegul lui a iesit cu ordonanta acum 2 ani avand de atunci in colo o pensie de 1.400 lei, el nu a mai achitat rata de loc iar lui tata ii venea somatie acasa....iar in luna noiembrie 2010 tatal meu nu putea sa-si ridice salariul ( de la banca transilvania), ii blocase contul....ratele lui in valoare de 1.100 lei nu a reusit sa le mai plateasca.....a aflat intre timp ca firma de asigurare a achitat bancii imprumutul iar acum ii face proptire pe salar de pe data de 15.12.2010....iar lui ia blocat contul ( salarul) din luna noiembrie. este corect asa ceva.....sa nu mai poata ridica nici un banut ramas din salarul lui, nu se numeste abuz?
Ce credeti ca este de facut pt ca el sa nu mai platesca, deoarece cel pe care la girat are pensie militara?
Girant
seneca399
Am girat impreuna cu alte 3 persoane un individ pentru un imprumut bancar.Acesta nu si-a mai achitat ratele iar banca mi-a retinut mie din pensie( am inteles ... (vezi toată discuția)