avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cum pot muta deducerea de copil in intretinere de la ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cum pot muta deducerea de copil in intretinere de la un parinte la altul?

:"> Trebuie sa ii fac sotului o cerere, precum ca vrem sa nu mai beneficieze el de deducerea pentru copil si sa beneficiez eu.
Va rog sa ma ajutati cu un model de cerere.

Merge?
Subsemnatul ---------------------------,domiciliat in jud. -------- loc------------ str----------------- nr-------, identificat cu CI seria ------ numarul --------------, angajat la S.C. ------------------- S.R.L., va rog sa imi aprobati prezenta cerere de recalculare a deducerii impozitului, intrcat fiul meu va fi luat in calcul la sotia mea.

Ultima modificare: Joi, 18 Noiembrie 2010
Bettystroe, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 23:23, 18 Noiembrie 2010
Da , e OK .
Ulterior sa solicite de la firma o adeverinta care sa ateste faptul ca nu beneficiaza de deducere , adeverinta pe care o atasati la cererea dvs. de acordare a deducerii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cesiune pinkulin pinkulin Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un model de contract de cesiune. Sintem patru asociati intr-un S.R.L. dintre care unul este cetatean strain. Am hotarit ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de cesiune a actiunilor george popa george popa as dori un model de proces verbal de cesiune a actiunilor de catre asociatul unic catre o alta persoana. (vezi toată discuția)
Adeverinta deducere suplimentara Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G La serviciul sotului meu se cere o adeverinta din care sa rezulte ca nu am declarate deduceri suplimentare pentru fiul nostru. In cazul in care sunt in ... (vezi toată discuția)