La serviciul sotului meu se cere o adeverinta din care sa rezulte ca nu am declarate deduceri suplimentare pentru fiul nostru. In cazul in care sunt in concediu pentru cresterea copilului de unde iau o astfel de adeverinta? De la locul de munca? In conditiile in care nu beneficiez de salariu acum,deci nu am cum sa am deduceri pentru copil?
Dati o declaraţie pe propria răspundere că nu beneficiati de deducere personală pentru acel copil.
Uitati un astfel de model:
DECLARATIE pe propria raspundere
Subsemnatul/subsemnata ......................................., domiciliat/a in judetul ............................,
localitatea/municipiul ............................................, strada ....................................................... nr........ bloc........ sc ........ et ...... ap ......, posesor/posesoare al/a buletinului de identitate / cartii de identitate seria ......., nr. ..........., CNP ........................................... eliberat/a de institutia......................................................................, la data de ..................,
cunoscand ca falsul in declaratii se pedepseste conform legii penale,
declar pe propria raspundere ca nu beneficiez la locul de munca ......................................, de deducerea personala suplimentara pentru copilul minor , ..........................., data nasterii .........., CNP ....
Subsemnatul dau prezenta declaratie pe proprie raspundere.