avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta deducere suplimentara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta deducere suplimentara

La serviciul sotului meu se cere o adeverinta din care sa rezulte ca nu am declarate deduceri suplimentare pentru fiul nostru. In cazul in care sunt in concediu pentru cresterea copilului de unde iau o astfel de adeverinta? De la locul de munca? In conditiile in care nu beneficiez de salariu acum,deci nu am cum sa am deduceri pentru copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:33, 9 Februarie 2012
Dati o declaraţie pe propria răspundere că nu beneficiati de deducere personală pentru acel copil.
Uitati un astfel de model:
DECLARATIE pe propria raspundere

Subsemnatul/subsemnata ......................................., domiciliat/a in judetul ............................,
localitatea/municipiul ............................................, strada ....................................................... nr........ bloc........ sc ........ et ...... ap ......, posesor/posesoare al/a buletinului de identitate / cartii de identitate seria ......., nr. ..........., CNP ........................................... eliberat/a de institutia......................................................................, la data de ..................,

cunoscand ca falsul in declaratii se pedepseste conform legii penale,

declar pe propria raspundere ca nu beneficiez la locul de munca ......................................, de deducerea personala suplimentara pentru copilul minor , ..........................., data nasterii .........., CNP ....
Subsemnatul dau prezenta declaratie pe proprie raspundere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere de coasigurat si model cerere pt deducere persoane in intretinere flary23 flary23 buna ziua, As dorii un model de cerere coasigurat si ce documente mai trebuiesc atasate in afara de adeverinta de venit de la fisc si un model cerere pentru ... (vezi toată discuția)
Deducere personala - documente noiembriesm noiembriesm 1) Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cum procedati dvs in cazul in care un salariat ia in intretinere unul dintre parinti. Ce document solicitati: adeverinta de ... (vezi toată discuția)
Atribuirea unei locuinþe cu chirie pentru tineri în vârstã de pânã la 35 de ani prin anl, primaria sector 2 marinicad2002 marinicad2002 Va rugam sa ne comunicati daca declaratia corespunde si este corect intocmita pentru a o include in dosarul pt.pentru atribuirea unei locuinţe cu chirie ... (vezi toată discuția)