avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Atribuirea unei locuinþe cu chirie pentru tineri în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Atribuirea unei locuinþe cu chirie pentru tineri în vârstã de pânã la 35 de ani prin ANL, Primaria Sector 2

Va rugam sa ne comunicati daca declaratia corespunde si este corect intocmita pentru a o include in dosarul pt.pentru atribuirea unei locuinţe cu chirie pentru tineri în vârstă de până la 35 de ani:
DECLARAȚIE

Subsemnații Dima E... și Dima P..., soți, domiciliați în București, Sec. __, str. __, nr. __, bl. __, sc. __, et. __, ap. __, respectiv localitatea___, jud. ___, identificați cu CI seria __nr. ____, eliberată de ___, CNP ____, respectiv cu CI seria __nr. __eliberată de___, CNP ______, cunoscând sancțiunile prevăzute de art. 292 Cod Penal, cu privire la falsul în declarații, declarăm pe proprie răspundere că nu am deținut și nu am înstrăinat o locuință și nu beneficiem de o altă locuință pentru tineri, destinată închirierii în municipiul București.
Dăm prezenta declarație fiindu-ne necesară la autoritățile competente.
Redactat, procesat si autentificat la BIROUL NOTARIAL________ cu sediul în__________, în 3 exemplare, din care 2 revin parții, astăzi____________.

Declaranți:

Dima E...
Dima P...
*Cerinta lor este "Declaratie autentificata de notar public ca nu am detinut si nu am înstrainat o locuinta si nu beneficiez de o alta locuinta pentru tineri, destinata închirierii în municipiul Bucuresti, (pentru solicitant si sot/sotie si pentru celelalte persoane majore aflate în întretinerea solicitantului);" ([ link extern ] )
Trebuie trecuta si adresa la care locuim acum cu contract de inchiriere?; trebuie mentionat si ca nu mai avem persoane majore in intretinere? Multumim!

Alte discuții în legătură

Programul anl "locuinte pentru tineri, destinate inchirierii" crismon crismon Referitor la : Programul ANL "Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii" La pct 2 din criteriile de atribuire se precizeaza : "Titularul cererii de ... (vezi toată discuția)
Programul anl "locuinte pentru tineri, destinate inchirierii" crismon crismon Referitor la : Programul ANL "Locuinte pentru tineri, destinate inchirierii" La pct 2 din criteriile de atribuire se precizeaza : "Titularul cererii de ... (vezi toată discuția)
Acordarea locuintelor tip anl in regim de inchiriere SilviuMihai SilviuMihai sotia are o cerere de obtinere o lovuinta anl in regim de inchiriere de aproximativ 3 ani, dupa ce ne-am casatorit am adugat la dosar certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)