avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... model cerere de coasigurat si model cerere pt deducere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

model cerere de coasigurat si model cerere pt deducere persoane in intretinere

buna ziua,
As dorii un model de cerere coasigurat si ce documente mai trebuiesc atasate in afara de adeverinta de venit de la fisc si un model cerere pentru deducere persoane aflate in intretinere.
multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:02, 28 Iulie 2016
[ link extern ]
[ link extern ] /

DECLARAŢIE PE PROPRIE RÃSPUNDERE

a persoanelor aflate în întretinerea contribuabilului

Subsemnatul / Subsemnata ................... domiciliat / domiciliata în localitatea .............. str. ...............

nr. ... bl. .. sc. ... et. ... ap. ... sector ... judet ...........

cod numeric personal ............, declar pe proprie raspundere ca datele mentionate mai jos sunt reale, cunoscând ca falsul în declaratii se pedepseste conform legii penale.

I. Persoana care contribuie la întretinerea mea si pentru care sunt de acord sa beneficieze de majorarea deducerii personale pentru întretinerea mea, conform prevederilor Legii nr. 571/2003 - Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare:

Nume ............. Prenume ................

Cod numeric personal ..........................

Gradul de rudenie ...........................

II. La data declaratiei realizez un venit în suma de ........ lei / luna .

Mentionez ca nu detin suprafete de teren agricol si silvic si nu desfasor activitati de: cultivare a terenurilor cu flori, legume si zarzavat în sere, în solarii amenajate si în sistem irigat; cultivare a arbustilor si plantelor decorative, ciupercilor: exploatare a pepinierelor viticole si pomicole.

Ma oblig sa anunt imediat persoana prevazuta la pct. I, în cazul în care vor interveni orice modificari în situatia venitului realizat.

Data ....... Semnatura ...............

DECLARAŢIE PE PROPRIE RÃSPUNDERE

Subsemnatul(a)......................domiciliat(a) în localitatea .......... str. ........... nr. .. bl. .. sc. .. et. . ap. ... judetul........... cod numeric personal ............, declar pe proprie raspundere ca datele mentionate mai jos sunt reale, cunoscând ca falsul în declaratii se pedepseste conform legii penale.

- declar ca nu beneficiez de deducere suplimentara pentru întretinerea fiicei mele ________________________________ si sunt de acord ca sotul meu _______________________ sa beneficieze de acest drept.

Numele si prenumele ____________________________

Cod numeric personal ____________________________

Gradul de rudenie ____________________________



Data _________________

Semnatura __________________
Exista si un model de cerere pentru a renunta la persoanele aflate in intretinere (co-asigurati)?
Domnule Director/Administrator


Subsemnatul / Subsemnata ........................................... salariat /salariata la
............ , in functia de ..............................., declar pe proprie raspundere ca incepand cu data de ..............., dnul/dna ...................., CNP ......... nu se mai afla in intretinerea mea.

data

semnatura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum dobandesc calitatea de coasigurat? Mira_A Mira_A Buna ziua, care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a dobandi calitatea de coasigurat? cui ma adresez? angajatorului sotului? va rog modele ... (vezi toată discuția)
Trecere ruda de gradul intai (parinte) ca si coasigurat Simmy Simmy Buna ziua, Mama prietenei mele are nevoie urgenta de o operatie si ni s-a comunicat ca, neobtinand nici un fel de venit in ultimul an, trebuie trecuta ca si ... (vezi toată discuția)
Deducere personala - documente noiembriesm noiembriesm 1) Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti cum procedati dvs in cazul in care un salariat ia in intretinere unul dintre parinti. Ce document solicitati: adeverinta de ... (vezi toată discuția)