avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire cont
Discuție deschisă în Executare silită

poprire cont

Am un credit de nevoi personale cu ipoteca,imobilul proprietatea parintilor, in acelasi timp am o datorie la finante.Finantele ameninta ca imi popresc contul.Poate codebitorul sa deschida un alt cont si plateasca in continuare rata,fara ca aceste sume sa intre in contul finantelor?Datoria la finante e destul de mare si nu o pot achita foarte repede,iar daca mi se blocheaza contul de rate banca va fi nevoita sa execute imobilul?
Cel mai recent răspuns: mirela76 , utilizator 17:20, 24 Noiembrie 2010
Creditorul cu scopul legitim de recuperare debit,va dispune procedura executarii silite ,asupra bunurilor mobile/imobile/conturi bancare/drepturi salariale
poate sau nu poate codebitorul sa plateasca in continuare rata?Am inteles contul curent al debitorului va fi poprit dar codebitorul poate plati daca deschide el cont pt plata ratelor?
m-am interesat la banca(pt.cei interesati)si da codebitorul poate plati rata daca a semnat contractul de credit.Asa ca finantele n-au decat sa blocheze contul:P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credite in caz de divort orzi orzi buna,am o intrebare sunt in proces de divort,sotul meu este titularul a mai multor credite unde este titular iar eu din pacate codebitor ,cum se impart ratele ... (vezi toată discuția)
Executare codebitor? diana_sal diana_sal buna ziua, in situatia in care am un credit bancar si nu mai pot plati rata intrucat am o poprire pe salariu de 1/2 din venituri pentru o pensie de ... (vezi toată discuția)
Ifn indatoreaza peste suta lavsuta bibicarina bibicarina Am un salariu de 3500,la o banca normala, și ifn active pe care le achit am la un singur ifn 2 credite al doilea credit a pus pe mama Codebitor, pe urma am ... (vezi toată discuția)