avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... EXECUTARE CODEBITOR?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

EXECUTARE CODEBITOR?

buna ziua,
in situatia in care am un credit bancar si nu mai pot plati rata intrucat am o poprire pe salariu de 1/2 din venituri pentru o pensie de intretinere, ce masuri poate lua banca? inteleg ca nu mai poate executa veniturile salariale, pentru ca acestea sunt deja executate.
mentionez ca, creditul este unul cu ipoteca pe doua imobile si ca are si un codebitor. banca se indreapta mai intai asupra ipotecilor sau asupra veniturilor codebitorului?

p
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:43, 16 Ianuarie 2020
Creditorul poate executa silit co-debitorul, și poate continua executarea silită asupra imobilelor ipotecate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E posibila executarea altor bunuri decat imobilul ipotecat? ancristida ancristida Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. Daca cineva nu-si plateste creditul ipotecar si intra in executare silita, se executa doar imobilul ... (vezi toată discuția)
Poprire cont mirela76 mirela76 Am un credit de nevoi personale cu ipoteca,imobilul proprietatea parintilor, in acelasi timp am o datorie la finante.Finantele ameninta ca imi popresc ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca ddaannbz ddaannbz Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca obtinut in anul 2008.Am ajuns la un moment in care nu mai pot face fata ratelor si din acest motiv as ... (vezi toată discuția)