avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale faza finala licitatie electronice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

faza finala licitatie electronice

care este perioada de la terminarea licitatiei electronice cu faza finala electronica pana la semnarea contractului si daca autoritatea contractanta daca a ales pt o licitatie etapa finala licitatie electronica mai are dreptul sa verifice preturile si ofertele de materiale si daca mai poate elimina o firma , chiar firma castigatoare
Cel mai recent răspuns: larrym , utilizator 12:46, 19 Noiembrie 2010
perioada pana la semnarea contractului este aceeasi ca si pt licitatii de 6 sau 11 zile (in functie de val estimata a achizitiei) de la comunicarea rezultatului.
Pana sa comunicati rezultatul procedurii cereti neaparat si oferta in original si daca este sub pragul de 85% din val. estimata cereti justificarea pretului, daca nu e justificat sau nu sunt incluse toate costurile materialelor aveti tot dreptul sa il dati necastigator si sa cereti urmatorului clasat oferta in original si sa o verificati.
si daca se depaseste acea perioada de 11 zile????
nu este nici o probl. og spune ca nu se incheie contractul inainte de cele 11 zile -art 205.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret neobisnuit de scazut ibitza78 ibitza78 La o procedura de cerere de oferta online cu etapa finala de licitatie eletronica au intrat in etapa de licitatie electronica 8 ofertanti. Dupa finalizarea ... (vezi toată discuția)
Cum e cu 85%? Jurist TM Jurist TM Potrivit prevederilor OUG 925/2006 actualizata, o oferta prezinta un pret aparent neobisnuit de scazut raportat la ce urmeaza a se executa, furniza sau presta, ... (vezi toată discuția)
Licitatie electronica in seap Grigore Carmen Grigore Carmen Ce se intampla daca, in cazul unei licitatii electronice in SEAP, doua firme oferteaza acelasi pret ca fiind cel mai scazut? Care sunt pasii care trebuie ... (vezi toată discuția)