Directorul BT de la scursala de Nord Focsani a venit cu Titlu executoriu la locul meu de munca si l-a depus la compartimentul financiar in data de 10.11.2010 . Tot aici in Titlu specifica ca sa mi se aduca la cunostinta in termen de 15 zile de la emitea acestui Titlu . Statele de plata pe luna octombrie erau deja facute iar pe fluturasul de salariu nu figurez cu retineri in urma Titlului executoriu bancar. Incepind cu data de 15.11.2010 contul meu este restrictionat si acum, neavind posibilitatea sa ridic salariul sa-mi platesc ratele si prestarile de servicii( Electrica, UPC, consulul de apa, s.a ) . Am facut sesizare la OPC Focsani cu data de 18.11.2010 atasind toate chitantele de la bancomatele BT care aveau inscrise ,,Contul dumneavoastra a fost restrictionat,, In data de 16 11.2010 am fost la banca si a zis acest director ca am proprire pe salariu si ca pot ridica diferenta de bani, ceea ce nu a rezultat sub nicio forma.
Aceasta problema mi se trage de la girarea unui coleg care a iesit cu Ordonanta la pensie. Acest coleg are pensie militara de 1400 de lei si este privat cu un magazin mixt in localitatea Plenita la 45 km de Craiova.
Executorul bancar s-a indreptat direct spre mine datorita faptului ca am salariul tot la BT si nu au facut toate procedurile de executare a creditorului.
Pot sa dau in judecata BT si sa cer despagubire financiara si cam cit este maximum deorece in aceasta perioada fac tratament pentru hipertensiune arteriala recomandat de medicul de familie incepind cu data de 15.11.2010?
Pot sa atac in instanta Titlul executoriu efectuat impotriva mea si nu a imprumutatntului?
Astept un raspuns. Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra.
puteti contesta in instanta procedura de executare. pana atunci ar fi de dorit sa ajungeti la o intelegere cu angajatorul astfel ca salariul sa va fie platit in numerar. Va sugeram sa va judecati cu persoana girata si nu cu banca...
cu banca putine sanse... ei au dreptul sa ceara bani de la girant sau titular (daia iau cerut colegului girant) pe coleg datil in judecata si nu mai pierdeti timpul.... de la servici chiar daca va dau bani in mana tot va vor retine 33.33% din salariu.