avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire cont!!!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire cont!!!

Buna seara, am o problema cu cardul de cateva zile si cred ca mi sa pus o poprire pe cont,as dori sa stiu cum se poate sa rezolv problema cat mai repede ,dupa cate am inteles nu imi pot retine mai mult de 1/3 din salar,mentionez ca am o amenda de 1000 de roni iar bancomatul imi arata -149,ce e de facut in situatia asta cu cine tre sa iau legatura ??? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 09:06, 30 Septembrie 2013
Mergeti la banca si interesati-va de ce nu aveti acces la bani in totalitate. Functionarul bancar va putea verifica ceea ce apare in sistem, respectiv cine este creditorul si titlul executoriu al acestuia.

Daca contul respectiv este unul de salariu, atunci poprirea nu va putea depasi 1/3.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu zurapap zurapap Buna ziua. Va rog foarte frumos sa ma ajutati cu o nelamurire in privinta unei probleme personale legate de o poprire solicitata de un executor ... (vezi toată discuția)
Datorii fisc si amenda administrativa lavin12 lavin12 Buna ziua, Am primit de curand o amenda administrativa in valoare de 1000 ron si din cate imi amintesc si sper sa nu gresesc mai am o valoare de 3000 ron ... (vezi toată discuția)
Despre poprire yonutz113 yonutz113 Buna seara Am un card de debit emis de banca ING pe care imi primesc salariul de la angajator. In trecut am efectuat tranzactii online la o camera de jocuri ... (vezi toată discuția)