avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Datorii Fisc si amenda administrativa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Datorii Fisc si amenda administrativa

Buna ziua,

Am primit de curand o amenda administrativa in valoare de 1000 ron si din cate imi amintesc si sper sa nu gresesc mai am o valoare de 3000 ron datorii fisc constand in amenzi de circulatie .

Doresc sa platesc si amenda si toate datoriile la fisc esalonat cu aproximativ 200 ron poate 300 ron pe luna.
Cum pot proceda si intrebarea principala pot face asa?

Daca mi se vireaza salariul intr-un cont bancar mi se poate pune poprire pe tot salariul sau pe o anumita suma? Vreau sa stiu la ce sa ma astept in contextul in care urmeaza sa primesc primul salariu in urmatoarele zile.
Multumesc.
Voi fi plecat din oras si probabil voi putea sa iau iau legatura cu cei de la fisc urmatoarea saptamana,sper sa nu se opreasca tot salariul pana atunci.
Ultima modificare: Luni, 31 Martie 2014
lavin12, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:12, 3 Aprilie 2014
Finantele locale ca sa isi recupereze creantele trimit poprire in toate locurile: la firma unde sunteti angajat, la bancile unde aveti conturi deschise etc.

Corect este ca in momentul in care angajatorul va retine pana la 1/3 din salariu iar restul il depune pe card sa atentioneze banca asupra acestui lucru si daca e o poprire si acolo sa nu va mai retina nimic.

Daca aveti alti bani in banca decat salariul, va puteti astepta sa vi-i ia pe toti, pana se stinge datoria.
Am doar salariul in cont bancar. Pot cere esalonarea? Iar din salariul mi se poate oprii doar 1/3 sau tot? Multumesc
Din salariu se retine 1/3.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii neachitate auraama auraama Buna Ziua, Daca am datorii la banca ( suma de 3000 Ron), loc de munca incadrat cu CM si apartament propietate personala. Executorul mi-a pus propire pe ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu papoyashu papoyashu Buna ziua, am si eu o nelamurire! Mama mea are poprire pe salariu din cauza unei banci neplatite, in conditiile in care salariu il primeste prin virament ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un raspuns urgent! s_alice s_alice Tatalui meu i s-a facut proprire pe salar din cauza girari unui coleg....ii opresc lunar cate 380 ron lunar ( suma debitului este de 16000 ron) acesta ... (vezi toată discuția)