buna ziua, ma puteti lamuri , va rog, asupra acestor caen-uri: am desfasurat activitate in baza codului caen 4721, am renuntat pt a ma reprofila pe articole de uz casnic si gospodaresc, menaj, . in statutul firmei exista si codul 4789 , mai trebuie sa schimb ceva in statut , sa adaug alte coduri, sau este suficient acest cod ?
multumesc anticipat!
Codul 4789 - Comert cu amanuntul prin standuri, chioscuri si piete si al altor produse.
Activitatea acestui cod nu se poate desfasura intr-un magazin specializat pe produsele pe care le-ati enuntat, ci doar in piete.
Pentru un magazin specializat aveti nevoie de codul 4752 sau(si) 4759.
Pentru oricare din variante, trebuie sa obtineti certificatul constatator de autorizare de la registrul comertului. Acesta se obtine in urma depunerii declaratiei model 2 sau 3 dupa caz si a cererii de inregistrare tipizate, in situatia in care aveti in obiectul de activitate al societatii codurile pretabile pentru activitatea dorita. Daca nu, suplimentar trebuie sa atasati o hotarare a asociatilor de largire a obiectului de activitate cu codurile care va intereseaza cu contorul de cuvinte aferent in vederea publicarii in Monitorul Oficial.
Mai multe coduri caen
Ioanaeu
Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)