avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Nelamurire cod caen.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Nelamurire cod caen.

Buna ziua ! Am o I.I si am doua intrebari daca ma poate ajuta cineva.

1)I.I are mai multe coduri caen , momentan activez doar pe unul.Daca am urmatoarele coduri 4789 Comert cu amanuntul prin standuri, chioscuri si piete al altor produse , 4759 Comert cu amanuntul al mobilei, al articolelor de iluminat si al articole de uz casnic n.c.a., in magazine specializate , si 4789 Comert cu amanuntul prin standuri, chioscuri si piete al altor produse. Pot cumpara mobila (masute, scaune, birouri,) de la diversi producatori si apoi sa o vand in diverse targuri/bazar samptamanale din tara.

2)Daca doresc sa pun pe cineva sa vanda in locul meu trebuie sa fac o procura sau doar un act de mana?

Multumesc frumos !
Ultima modificare: Marți, 3 Iunie 2014
parfenierazvan, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:36, 4 Iunie 2014
2. Doar daca va e sotie si trebuie s-o treceti la registrul comertului ca lucreaza alaturi de dumneavoastra. Altfel numai cu contract de munca.
Cititi si legea 4/2014 pentru completarea OUG 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale si intreprinderile familiale. Lege nr. 4/2014

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de cod caen? monika82 monika82 puteti sa_mi spuneti si mie codurile caen pt unelte si electice va rog frumos (vezi toată discuția)
Mai multe coduri caen Ioanaeu Ioanaeu Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)
Relatii infiintare i.i. gust gust Buna seara! as vrea sa infiintez o intreprindere individuala care sa aiba urmatoarele obiecte de activitate: - comert prin piete/targuri/oboare cu pasari ... (vezi toată discuția)