avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Iasi - Targ de carte, LIBREX 2008
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Iasi - Targ de carte, LIBREX 2008

Targul e deja pe terminate, mai puteti merge doar maine, la Palatul Culturii, pana la orele 14. Sunt foarte multe edituri, evident si de carte juridica, toate ofera reduceri importante, asa ca va sfatuiesc sa mergeti..... :)
Cel mai recent răspuns: Tudor-Aurel POP , Avocat 14:35, 19 Martie 2008
Am merge ...dar e departe IASIUL :P.
Da, pentru unii e departe.... :)
totusi a fost cam slabut la editurile consacrate in domeniu juridic...
Da, de fapt eu m-am obisnuit sa-mi comand cartile de specialitate pe net, direct de la editura.
La targ am profitat de ofertele altor edituri... :)
A propos de carti juridice. Sint directorul unei biblioteci de drept din Elvetia si "bibliograful juridic" elvetian de peste 20 de ani. Am incercat de nenumarate ori sa-mi ajut fosti colegi cu sfaturi adecvate pentru literatura internationala dar am reusit numai in...parte. Daca cineva are nevoie de ajutorul meu,eu ramin pe receptie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa nu plagiezi la proiectul de diploma? bluehillday bluehillday Exista vreo limitare in copierea unui text dintr-o carte de exemplu? Poti copia o pagina sau doua atata timp cat citezi sursa? lucrarea are 2 parti ,una ... (vezi toată discuția)
Srl cu profil jurnalistic clepsidra clepsidra buna ziua. doresc sa editez un ziar bilingv, adica in limba romana si o alta limba. doresc sa ma interesez acum care sunt conditiile legii prin care pot sa ... (vezi toată discuția)
Exemplare cu titlu-gratuit in baza legii dreptului de autor adi29 adi29 Buna ziua! Lucrez intr-un muzeu si am realizat o expozitie si un catalog al acesteia. Am solicitat in scris, in baza legii dreptului de autor, acordarea cu ... (vezi toată discuția)