avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

bana ziua as avea o intrebare am castigat procesul impotriva taxei de poluare in 22 09 2010 nici in ziua de azi nu am primit acasa comunicarea hotararii desi am depus o cerere de urgentare a hotararii va rog sa mi spuneti daca se mai poate face ceva nu stiu o audienta la presedintele tribunalului sau altceva va rog dati mi o idee Am scos minuta dar cu minuta unde scrie ca am castigat procesul banuiesc ca nu se poate inmatricula masina deoarece nu este definitiva si irevocabila
Cel mai recent răspuns: praporgescu , utilizator 12:23, 25 Noiembrie 2010
asteptati hotararea ca odata si odata trebuie sa fie comunicata.. cu aceasta problema ne confruntam cu totii
Si dupa ce va vine hotararea se poate ca parata sa faca recurs,deci procesul sa dureze!
ovimat a scris:

bana ziua as avea o intrebare am castigat procesul impotriva taxei de poluare in 22 09 2010 nici in ziua de azi nu am primit acasa comunicarea hotararii desi am depus o cerere de urgentare a hotararii va rog sa mi spuneti daca se mai poate face ceva nu stiu o audienta la presedintele tribunalului sau altceva va rog dati mi o idee Am scos minuta dar cu minuta unde scrie ca am castigat procesul banuiesc ca nu se poate inmatricula masina deoarece nu este definitiva si irevocabila

ati castigat la Tribunal (fondul) sau la Curtea de Apel (recurs, irevocabila)?
ptr ca daca ati castigat doar fondul, aceasta hotarare nu este executorie, deci trebuie asteptata hotararea pronuntata de curtea de apel...cel putin, asa au procedat in judetul meu, s-au dus cu hotararea de la tribunal si, in mod legal, nu au putut face nimic...bafta in continuare...!
din pacate la ora actuala la Curtile de Apel sunt respinse cererile de acest tip.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere ? magyari magyari Am intentat un proces la inceputul anului 2008. Am castigat in prima instanta ( Tribunal ), dupa care am avut de asteptat peste 6 luni de la data admiterii ... (vezi toată discuția)
Certificat de grefa pentru recuperat taxa de poluare ? oldestwolf2000 oldestwolf2000 Buna seara ! Ma intereseaza si pe mine urmatorul aspect: - am castigat procesul pentru restituirea taxei de poluare la tribunal; - s-a intentat recurs la ... (vezi toată discuția)
Cai de atac adinutza.2008 adinutza.2008 Am un dosar pe rol - litigii de munca - drepturi banest in care eu sunt reclamantul. Pana acum am castigat de doua ori in instanta insa cealalta parte a facut ... (vezi toată discuția)