avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Declaratie Sanatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Declaratie Sanatate

Buna ziua,
Am si eu o nelamurire cu privire la Declaratia de Sanatate:
-daca o soc. cu sediul in Buc angajeaza o persoana cu domiciliul in Jud. Buzau, dar momentan locuieste in Buc si s-a inscris si la medic de familie tot in Bucurresti, eu unde trebuie legal sa-i declar sanatatea, unde are docmiciliul, sau la Casa de Sanatate unde este inscris medicul de familie? Daca puteti sa ma ajutati cu o lege in acest sens ar fi minunat.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: lilid , utilizator 11:53, 19 Noiembrie 2010
Declaratia tb. depusa acolo unde angajatul are domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii cass onis08021 onis08021 am o nelamurire daca am un angajat care are domiciliul in alt judet declaratiilie le depun pt el la cass din judetul unde are domiciliul? iar declaratia 102 ... (vezi toată discuția)
Declarata decedata dar lucrez si platesc cass Isa  Radov Isa Radov Vin cu rugamintea de a-mi da un sfat la urmatoarea situatie pe care o traiesc: Sunt asigurata la CAS Ilfov din anul 2002. Institutia unde lucrez a virat ... (vezi toată discuția)
Declaratie privind apartenenta la casa de sanatate alexah alexah Buna ziua, imi puteti da un model de Declaratie privind apartenenta la casa de sanatate? (vezi toată discuția)