avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Declaratie privind apartenenta la casa de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Declaratie privind apartenenta la casa de sanatate

Buna ziua, imi puteti da un model de Declaratie privind apartenenta la casa de sanatate?
Cel mai recent răspuns: Tania D , Consultant resurse umane 15:30, 17 Decembrie 2010
DECLARATIE

SUBSEMNATUL _________________________________ ANGAJAT AL

SC _________________ , DECLAR PE PROPRIE RASPUNDERE CA

SUNT INSCRIS PE LISTELE MEDICULUI DE FAMILIE ______________

CARE APARTINE DE CASA DE SANATATE _____________________.

DATA SEMNATURA
Dar daca nu apartin de nici o casa de sanatate? pentru ca nu am carte de munca
daca nu sunteti angajat, pensionar sau somer nu sunteti nici asigurat
Si atunci cum as putea sa formulez o declaratie privind apartenenta la casa de sanatate?
Cartea de munca ce legatura are cu casa de sanatate? Figurati in evidentele vreunui medic de familie? Daca da, atunci casa de sanatate este cea corespunzatoare judetului in care se afla medicul de familie.
Daca declaratia privind apartenenta la casa de sanatate va trebuie la angajare si nu figurati momentan la nici un medic de familie, explicati acest lucru si imediat ce vi s-a facut contractul de munca, solicitati adeverinta pentru inscrierea la medicul de familie de la angajator. Imediat ce v-ati inscris pe listele unui medic, reveniti la angajator si dati declaratia privind apartenenta la casa de sanatate.
Daca este o alta situatie, reveniti va rog cu detalii sa va putem ajuta.

Alte discuții în legătură

Alegere casa de sanatate de catre salariat ga-ga ga-ga Buna ziua. Sunt la inceput de activitate- si am angajati cu domiciliul in 3 judete- contractele de munca s-au incheiat deja-( locul muncii -in ue-franta- asa ... (vezi toată discuția)
Declaratie casa de sanatate Daliborka Daliborka Buna ziua in momentul angajarii , angajatul este obligat sa dea declaratie pe propria raspundere de care casa de sanatate apartine , adica a catui judet? (vezi toată discuția)
Declaratii cass onis08021 onis08021 am o nelamurire daca am un angajat care are domiciliul in alt judet declaratiilie le depun pt el la cass din judetul unde are domiciliul? iar declaratia 102 ... (vezi toată discuția)