avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Declaratie casa de sanatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Declaratie casa de sanatate

Buna ziua
in momentul angajarii , angajatul este obligat sa dea declaratie pe propria raspundere de care casa de sanatate apartine , adica a catui judet?
Cel mai recent răspuns: Daliborka , utilizator 20:46, 25 Septembrie 2017
Nu am intalnit in practica o astfel de obligatie pentru angajare.
Multumesc
am mai intalnit cazuri in care de exemplu, angajatul avea domiciliul in Bucuresti (conform cartii de identitate) , dar era angajat in Brasov; si era inscris la medicul de fam din Brasov; colegele care se ocupau de salarizare si de declaratia 112 au cerut si declaratia angajatului precum la care casa de sanatate este inscris ....am inteles de la colegele respective ca este necesar sa se stie exact de care casa de sanatate apartine pt virarea contributiei (si ca nu are importanta domiciliul din CI)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot deveni coasigurat Corina271 Corina271 Buna ziua! De curand sotul meu s-a angajat si vreau sa devin coasigurat pentru ca sunt insarcinata si trebuie sa fiu coasigurata pentru a face niste ... (vezi toată discuția)
Nu sunt asigurat la sanatate desi sunt angajat la propria firma mariusduta mariusduta De aproape un an sunt angajat si asociat unic la propriul SRL si mi-am platit asigurarile sociale la zi insa nici pana in ziua de azi nu figurez la casa de ... (vezi toată discuția)
Declaratie sanatate AlinaMaxim AlinaMaxim Buna ziua.Ma poate ajuta cineva si pe mine!? Sunt nou angajata in domeniul salarizare si am salariati din diverse judete ale tarii. Stiu ca,conform art.208 ... (vezi toată discuția)