avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Viza de flotant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Viza de flotant

Un chirias poate sta la domiciliul unui proprietar chiar daca are viza de flotant(si-a luat viza de flotant nestiind proprietarul)?
Cu toate ca, contractul de inchiriere a expirat de 2 saptamani?
Are dreptul de a-i da afara??

Cristina
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 10:53, 19 Noiembrie 2010
Viza de flotant se obtine pe baza acordului proprietarului.In momentul depunerii la Politie a documentatiei, exista un formular care trebuie completat de catre proprietar, exprimandu-si acordul cu luarea in spatiu.
Nu pe baza vizei de flotant i se permite ramanerea in imobil, ci pe baza contractului de inchiriere. Daca a expirat, proprietarul poate sa il dea afara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant Orasand Orasand Buna ziua!As avea o intrebare.De curand am dat apartamentul nostru cu contract decomodat da doar semnat intre noi si ei,iar acum dupa cateva zile mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant bobeid bobeid Buna ziua. Cu cateva zile un urma o persoana a incheiat un contract de inchiriere (in calitate de chirias) cu proprietarul imobilului. Toate bune si frumuase. ... (vezi toată discuția)
Flotant posibil in timpul succesiunii? Ioana B1980 Ioana B1980 Buna ziua, sper sa ma puteti ajuta cu o informatie. Locuiesc in chirie, iar proprietarul apartamentului a murit. Flotantul mi-a expirat intre timp. Sotia ... (vezi toată discuția)