avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Viza de flotant
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Viza de flotant

Buna ziua. Cu cateva zile un urma o persoana a incheiat un contract de inchiriere (in calitate de chirias) cu proprietarul imobilului. Toate bune si frumuase. Contractul este pe un an de zile. Chiriasul a rugat pe proprietar sa i se puna si viza de flotant pe adresa respectiva. Proprietarul indignat a refuzat ca nu se poate pentru ca aceasta inseamna luare in spatiu si acest lucru este "inadmisibil", proprietarul respectiv fiind sfatuit de un "avocat".
As dori sa stiu ce poate fi facut ca persoana respectiva sa aiba viza de flotant pe adresa.
Ce implicatii sunt atat din partea proporietarului cat si a chiriasului?
Cum poate fi convins proprietarul sa fie convins?
Cel mai recent răspuns: issa , utilizator 15:42, 18 Iulie 2005
Spune-i chiriasului sa se duca el la politie pentru viza de flotant cu contractul de inchieriere prin care face dovada ca are domiciliul in localitatea respectiva.Proprietarul imobilului probabil refuza ,ca sa nu mai plateasca impozit la adm.fin, deoarece din moment ce ar fi inregistrat contractul de inchiriere la adm.fin nu avea nimic de pierdut daca iti obtinea viza de flotant.Incearca, ca nu pierzi nimic.
pana la urma cum pot sa il conving (prin cai legale) sa faca acea viza de flotant?
Chiar este necesat sa ma ia in spatiu pentru o viza de flotant? Contractul de inchiriere nu este de ajuns?
Daca vei suna la sectia de politie in raza careia se afla apartamentul inchiriat iti vor spune ca ai nevoie de acordul proprietarului, acord pe care sa-l dea personal la sectie.
Nu este necesar sa te ia in spatiu, ci doar sa declare la politie ca este de acord sa ai domiciliul la acea adresa.
Acest raspuns l-am primit eu, s-ar putea ca fiecare sectie sa aiba regulile ei ... nu m-ar surprinde prea mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant aditza26 aditza26 Locuiesc intr-un imobil inchiriat de firma la care lucrez (exista contract de inchiriere intre proprietar si firma la care sunt angajat, contract inregistrat ... (vezi toată discuția)
Despre viza flotant mihaiggg mihaiggg Posed contract de inchiriere a unei garsoniere.Cum poate obtine viza de flotant prietena mea care locuieste la aceeasi adresa cu mine? (vezi toată discuția)
Viza de flotant Cristina32 Cristina32 Un chirias poate sta la domiciliul unui proprietar chiar daca are viza de flotant(si-a luat viza de flotant nestiind proprietarul)? Cu toate ca, contractul de ... (vezi toată discuția)