avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despre viza flotant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despre viza flotant

Posed contract de inchiriere a unei garsoniere.Cum poate obtine viza de flotant prietena mea care locuieste la aceeasi adresa cu mine?
Cel mai recent răspuns: ContSters200573 , utilizator 17:13, 28 Iunie 2011
Numai daca proprietarul e de acord sa o ia in spatiu. Ca si dumneavoastra, banuiesc.
se poate lua in spatiu fara contract de inchiriere?din cate stiu se poate doar ptr rudele de gradu 1...
cu acordul proprietarului isi poate stabili resedinta in acel ap (viza de flotant pe CI) sau in baza contractului de inchiriere, daca prietena e si ea chirias
am citit pe net ceva de genu...se da o declaratie pe propria raspundere ca sta la adresa respectiva si dupa ce politistul de cartier verifica...ar fi de ajuns..asa e?
mihaiggg a scris:

am citit pe net ceva de genu...se da o declaratie pe propria raspundere...ar fi de ajuns..asa e?

Nu, nu e de ajuns. Proprietarul va semna fisa de acceptare la politie indiferent daca e ruda sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant pentru chiriasi elyn elyn Buna seara, Am inchiriat un apartament unei familii acum un an si anul acesta am reinnoit contractul si l-am inregistrat la Administratia Financiara din ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre flotant si primire in spatiu carmaw carmaw buna ziua, Mama mea( acum prea batrina ) are in prop o garsoniera pe care o inchiriaza de 5 ani la un cuplu=avem contract de inchiriere inregistrat dar nu au ... (vezi toată discuția)
Obligatiile proprietarului la inchiriere danielamrom danielamrom Buna ziua, Am inchiriat de curand un apartament ( care este proprietatea parintilor mei, deci nu este pe numele meu) si atunci cand am anuntat ... (vezi toată discuția)