avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza de flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza de flotant

Locuiesc intr-un imobil inchiriat de firma la care lucrez (exista contract de inchiriere intre proprietar si firma la care sunt angajat, contract inregistrat la Finante).

Am nevoie de viza de flotant pe aceasta adresa.

Deoarece exista contract de inchiriere nu trebuie sa vina si proprietarul cu mine la sectia de politie, dar contractul de inchiriere este facut intre proprietar si firma. Este suficient contractul de inchiriere si o adeverinta de la firma prin care se justifica faptul ca sunt angajat?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:12, 8 Iulie 2013
Proprietarul imobilului trebuie sa vina cu dvs. pentru a va da acordul scris de primire in spatiu, fie personal, fie prin declaratie data la notar, ambasada sau consulat daca este in strainatate. Chiriasul nu poate lua chiriasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Resedinta (viza) de flotant ContSters433623 ContSters433623 Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: am semnat de curand un contract de inchiriere al unui apartament, pe 3 ani. Deoarece la momentul semnnarii sotia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sora mea a plecat in strainatate si eu i-am dat bani ... Adrian8571 Adrian8571 Buna ziua. Sora mea a plecat in strainatate si eu i-am dat bani pentru un apartament din Bucuresti, insa nu am facut contract de vanzare-cumparare deoarece ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu c0nteazza c0nteazza Buna ziua. M-am mutat de curand cu viitoarea sotie din orasul de domiciliu in alta localitate. Am luat un apartament in chirie si contractul l-am facut doar pe ... (vezi toată discuția)