avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Luarea in spatiu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Luarea in spatiu

Buna ziua. M-am mutat de curand cu viitoarea sotie din orasul de domiciliu in alta localitate. Am luat un apartament in chirie si contractul l-am facut doar pe numele meu pentru decont. Pentru a primi viza de flotant prietena mea aveti idee ce as putea face tinand cont ca proprietarul apartamentului este plecat in Spania?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:02, 7 Iunie 2017
In calitate de chirias nu puteti sa luati in spatiu o alta persoan pentru viza de flotant. Proprietarul trebuie sa va trimita in acest sens o procura sau altei persoane cunoscute emisa de ambasada sau consulat.
Numai proprietarul poate lua in spatiu(viza flotant-resedinta),chiriasul nu are acest drept,doar daca i-a fost dat acest drept de proprietar prin contractul de inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sora mea a plecat in strainatate si eu i-am dat bani ... Adrian8571 Adrian8571 Buna ziua. Sora mea a plecat in strainatate si eu i-am dat bani pentru un apartament din Bucuresti, insa nu am facut contract de vanzare-cumparare deoarece ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant sau mutatie? sebastiantimisoara sebastiantimisoara De 5 luni nu mai am resedinta stabila. Adresa la care sunt legitimat in buletin reprezinta un apartament care acum este in posesia altei persoane. Momentan ... (vezi toată discuția)
Resedinta (viza) de flotant ContSters433623 ContSters433623 Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: am semnat de curand un contract de inchiriere al unui apartament, pe 3 ani. Deoarece la momentul semnnarii sotia ... (vezi toată discuția)