avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Luarea in spatiu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Luarea in spatiu

Buna ziua. M-am mutat de curand cu viitoarea sotie din orasul de domiciliu in alta localitate. Am luat un apartament in chirie si contractul l-am facut doar pe numele meu pentru decont. Pentru a primi viza de flotant prietena mea aveti idee ce as putea face tinand cont ca proprietarul apartamentului este plecat in Spania?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:02, 7 Iunie 2017
In calitate de chirias nu puteti sa luati in spatiu o alta persoan pentru viza de flotant. Proprietarul trebuie sa va trimita in acest sens o procura sau altei persoane cunoscute emisa de ambasada sau consulat.
Numai proprietarul poate lua in spatiu(viza flotant-resedinta),chiriasul nu are acest drept,doar daca i-a fost dat acest drept de proprietar prin contractul de inchiriere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sora mea a plecat in strainatate si eu i-am dat bani ... Adrian8571 Adrian8571 Buna ziua. Sora mea a plecat in strainatate si eu i-am dat bani pentru un apartament din Bucuresti, insa nu am facut contract de vanzare-cumparare deoarece ... (vezi toată discuția)
Resedinta (viza) de flotant ContSters433623 ContSters433623 Buna ziua, Situatia mea este urmatoarea: am semnat de curand un contract de inchiriere al unui apartament, pe 3 ani. Deoarece la momentul semnnarii sotia ... (vezi toată discuția)
Cum sa obtii flotant desi proprietarul e plecat in strainatate? adinov adinov Buna, am o mica problema. Vreau/trebuie sa imi fac flotant pe apartamentul in care locuiesc, dar proprietarii sunt plecati in strainatate la munca. Ei sunt ... (vezi toată discuția)