Buna, am o mica problema. Vreau/trebuie sa imi fac flotant pe apartamentul in care locuiesc, dar proprietarii sunt plecati in strainatate la munca. Ei sunt dispusi sa ma ajute, dar nu stiu exact ce au de facut. Unde pot afla informatii, care sunt pasii pe care trebuie sa ii faca.
Mama proprietarilor (femeie in varsta) locuieste in oras, ma gandesc ca s-ar putea prin intermediul ei? Apartamentul e luat de curand (cateva zile) iar chiria o platesc femeii. Nu prea stie nici ce e de facut cu contractul, cum sa il declare la finante.
Ma puteti ajuta cu pasii care sunt de luat?
Multumesc pentru raspuns
daca aveti contract de inchiriere, nu aveti nevoie pt viza de flotant de acordul proprietarilor.
daca nu aveti contract, proprietarii o vor imputernici pe mama sa inchirieze locuinta si sa inregistreze la financiar contractul. procura o pot intocmi la consulat
Luarea in spatiu
c0nteazza
Buna ziua. M-am mutat de curand cu viitoarea sotie din orasul de domiciliu in alta localitate. Am luat un apartament in chirie si contractul l-am facut doar pe ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant
ilal
Doresc sa inchiriez un apartament, iar viitorii chiriasi au nevoie de viza de flotant. Din cate stiu, viza de flotant se acorda pe o perioada limitata, de ... (vezi toată discuția)