avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Probleme viza de flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Probleme viza de flotant

Buna ziua am o problema de curand am dat in garantie la un agent de imobilar 420 euro plus 140 euro chiria mia dat un contract de inchiriere in regim comodat incheiat pe 1 an dar nu stiam despre viza de flotant pe buletin si a zis ca nu se poate sa faca viza de flotant si pe contract apare o femeie cu un nume , am incercat sa o localizez pe femeia acceia dar nu locuieste in judetul acesta decat in alt judet si nu este de aici din judetul respectiv nu apare cnp propietarei pe contract si agentul de la imobiliare nu vrea sa imi puna flotant pt a elibera cazierul multe acte va rog sa ma informati ce sa fac cum il pot obliga sa puna viza de flotant
Ultima modificare: Joi, 3 Aprilie 2014
vip2you17, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:06, 6 Aprilie 2014
Responsabil exclusiv pentru acordarea vizei de resedinta este numai proprietarul de drept al imobilului
Agentul imobiliar nu are nici o obligatie in acordarea vizei de resedinta
Se impunea ca anterior incheierii formalitatilor sa discutati concret interesul dv,sa fi avut acordul proprietarului
dar agentul imobilar a semnat in locul propietarului cim pot face cu viza de flotaant numai daca iau legatura cu propietara ? daca vreau sa rup contractul cum fac sa imi fac in alta parte contract cu viza de flotant pt ca trebuie sa imi fac ajutorul handicap si certificatl treb la munca deci pierd garatia daca rup contractul
ce pot face sa obtin viza de flotant va rog frumos sa imi spuneti ce sa fac
Dvs. spuneti ca aveti contract de comodat, asta inseamna folosinta gratuita a locuintei si nu plata unei chirii.

Daca aveati contract de inchiriere inregistrat la ANAF (la fisc) cum ar fi normal ati fi putut sa mergeti singur la Evidenta pentru viza de resedinta, nu trebuia sa vina proprietarul cu dvs.

Aveti chitante pe banii pe care i-ati dat?
Daca da, il puteti ameninta ca daca nu va ajuta il reclamati la ANAF sau ii puteti cere sa va mute intr-o alta locuinta in care sa puteti locui cu forme legale. Nu aveti alta solutie.
nam nici o chitanta iam dat pur si simplu nam stiut ca trebuie chitanta deci asta nui contract de inchiriere off multumesc

Alte discuții în legătură

Viza de flotant Mihaelamimis Mihaelamimis Buna ziua ! Doresc sa-mi fac viza de flotant in orasul in care am resedinta. Am incheiat un contract de inchiriere cu proprietarul printr-un agent imobiliar ... (vezi toată discuția)
Lipsa vizei flotant< o problema mare pentru mine... Ariess Ariess Buna dimineata. Am o problema... Am stat cu chirie intr-un apartament,unde am si domiciliul pe C.I. , m-am mutat acum circa 4 ani la adresa noua, gasind chiria ... (vezi toată discuția)
Viza flotant krista56 krista56 Buna ziua, am cumparat un apartament in care se vor muta fosta nora cu mama ei si cu un bebelus de 4 luni (nepotelul meu). Nu vreau sa le bag in spatiu, vreu ... (vezi toată discuția)