Buna ziua ! Doresc sa-mi fac viza de flotant in orasul in care am resedinta. Am incheiat un contract de inchiriere cu proprietarul printr-un agent imobiliar fara ca acesta sa fie inregistrat la notariat, sau la ANAF. As dori sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru a intra in posesia vizei de flotant si daca trebuie lunar sa achit si alte taxe pe langa chirie.
Bună seara! De obicei, agenții imobiliari încheie contracte de vizionare, în sensul că după ce ați fost la adresă cu ei nu veți încerca, în mod direct, să luați legătura cu proprietarul, fără să le achitați comisionul, nu-i interesează contractul dvs de închiriere, ei fiind terți în raport cu acesta. Dacă nu aveți un contract valabil în fața autorităților (evidența populației) pt că nu e înregistrat (la ANAF) atunci e necesar acordul găzduitorului pt reședință, mai concret, trebuie să meargă proprietarul (la evidența populației) cu actul de proprietate și să-si dea acordul pt reședința dvs, altfel nu se poate.
Viza flotant
bogdy29
Buna ziua!
Daca o persoana care sta in chirie doreste sa obtina viza de flotant, am vazut ca-i trebuie pe langa diferite acte , actul de identitate + ... (vezi toată discuția)