buna ziua
am si eu o intrebare,tata a avut un accident un domn l a lovit cu masina,si in urma sentintei judecatoresti firma de asigurare Ardaf atrebuie sa plateasca 40000 ron pentru mama( tata a decedat la 2 luni dupa accident),sentinta am primit o in septembrie
ce trebuie sa facem ca mama sa primeasca bani de la Ardaf?
Hotarea judecatoreasca ,ramasa definitiva si irevocabila,trebuie investita cu titlu executoriu
In baza titlului executoriu,contactati executor judecatoresc care va demara procedura executarii asiguratorului
puteti contacta direct compartimentul juridic al ardaf si sa ii cereti sa execute hotararea judecatoreasca, fara interventia executorului judecatoresc, e posibil ca ei sa execute hotaraREA in mai putin timp decat prin interventia organelor de executare silita.:)
dupa ce veti obtine mentiunea DEFINITIVA si IREVOCABILA pe hotarare, faceti o cerere in numele mamei (inteleg ca dansa este creditoarea) si o depuneti de urgenta la asiguratorul RCA, anexand copia legalizata a sentintei, luand un nr. de inregistrare pt. cerere si numai daca veti constata ca se tergiverseaza plata, va adresati unui executor judecatoresc, caci si la acesta veti plati un onorariu de executare!
Oug 119/2007
ENGFULL
am obtinut o ordonanta de plata in temeiul OUG 119 /2007
dupa expirarea celor 10 zile in care se poate face cerere de anulare , solicit instantei ... (vezi toată discuția)