avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale probleme cu ARR- ajutorrrr
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

probleme cu ARR- ajutorrrr

Buna ziua,
Cine ma poate ajuta si pe mine intr-o problema delicata sa zic asa...:
1. -anul trecut am vandut o masina care avea copie conforma pentru transport marfa si tot ce trebuie.
2.- cand s-a facut vanzarea am sunat la ARR si am intrebat cum procedez cu copia conforma care inca era valabila ,iar cei de la ARR mi-au spus ca trebuie sa o predau la dansii imediat, si sa solicit radierea acestei copii conforme din baza lor de date.
3.- zis si facut....problema este urmatoarea: dupa mai bine de o luna de zile de la vanzarea autoutilitarei controlul ARR il gaseste pe noul proprietar cu masina cu marfa si da amenda 15.000 lei societatii mele pentru ca nu are copie conforma masina.
4.- ce pot face ca am castigat un proces dar, ARR a facut recurs....mentionez ca am pus la dosar toate actele doveditoare ca acel aoto, a fost vandut , si ca ,copia conforma a fost predata la ARR imediat dupa vanzarea autot. chiar daca ea mai era valabila vreo 8 luni...
Probleme mea este: nimeni de la ARR nu-mi poate da(sau nu vor) o lege ceva in care se specifica ca trebuie predata aceasta copie conforma imediat dupa vanzarea autovehiculului.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzare masina, omisiune inscriere vanzare pe certificatul de inmatriculare florentz florentz Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati: mi-am vandut masina vineri (26.09.2014) si totul a decurs normal cu o singura exceptie, nu ... (vezi toată discuția)
Radiere definitiva din circulatie valiispas valiispas Am vandut un auto, in 2012, cu CVC si cu mentionarea instrainarii in talon. Cumparatorul nu a inmatriculat in 30 zile masina si a vandut-o mai departe fara ... (vezi toată discuția)
Amenda radar pt masina vanduta andrei_petrescu andrei_petrescu Buna ziua, Problema de care ma lovesc este urmatoarea: anul trecut, in 14 dec, am vandut masina proprietate personala unei persoane domiciliata in alt judet ... (vezi toată discuția)