avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere definitiva din circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere definitiva din circulatie

Am vandut un auto, in 2012, cu CVC si cu mentionarea instrainarii in talon. Cumparatorul nu a inmatriculat in 30 zile masina si a vandut-o mai departe fara acte. Ultimul cumparator, in urma unui accident, a predat la un remat fara acte, masina ca fier vechi. Intr-un final, am recuperat actele masinii si numerele.Intrebarea este: Pot cere radierea definitiva din circulatie (acum in 2016) eu care am facut prima inmatriculare, fara sa am documente justificative de predare la Remat? Mentionez ca am scos masina din evidentele fiscale imediat dupa vanzare in 2012.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:23, 5 Noiembrie 2016
Si de ce sa o scoateti din circulatie ? Ea oricum nu mai circula, sanse sa primiti dvs o amenda nu exista, iar radierea nu e responsabilitatea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina gabiano gabiano Care sunt paşii de urmat pentru a radia o maşină care a fost înmatriculată in anul 1994 şi pentru care platesc anual impozitul la stat ? Menţionez că ... (vezi toată discuția)
Radiere definitiva din circulatie a unui auto valiispas valiispas Pot radia definitiv din circ. o masina vanduta in 2012 cu Cvc si cu mentionarea cumparatorului in talon? Mentionez ca noul proprietar nu a inmatriculat-o in ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism CALIN74 CALIN74 care este procedura prin care pot radia un autoturism in cazul in care l-am vindut acum 3 ani si i-am dat cumparatorului si cartea de identitate pt. a putea ... (vezi toată discuția)