avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere definitiva din circulatie a unui auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere definitiva din circulatie a unui auto

Pot radia definitiv din circ. o masina vanduta in 2012 cu Cvc si cu mentionarea cumparatorului in talon? Mentionez ca noul proprietar nu a inmatriculat-o in termenul de 30 zile, a revandut-o fara acte. Ultimul cumparator a facut accident si a predat-o ca fier vechi fara acte la un centru de colectare.Am recuperat actele masinii si numerele in urma unei petitii la serv. rutier. Masina am radiat-o de la Fisc imediat dupa vanzare in 2012. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:41, 5 Noiembrie 2016
Dv nu mai detineti calitatea de proprietar asupra bunului vehicul,iar operatiile necesare poentru inmatriculare-radiere la autoritati pot fi desfasurate de catre proprietarii de drept sau de imputernicitii acestora
In situatia expusa,informati oficial SPR evidenta auto despre succesiunea de evenimente,subliniati ca vehiculul a fost predat la centru specializat reciclare fier vechi si solicitati ca autoritatea sa dispuna masurile necesare radierii din evidente a vehiculului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto cris1957 cris1957 Buna ziua Doresc sa radiez autoturismul Dacia - fabricatie 1995, pe care l-am predat la un centru de colectare fier vechi. Din pacate am pierdut acea dovada , ... (vezi toată discuția)
Vreau sa radiez autovehicul fara batai de cap(cu talon retinut) nemespetrica nemespetrica Buna Ziua, As dori sa stiu si eu cum sa procedez ca sa pot scoate de la taxe si impozite masina pe care nu o mai folosesc, am fost la primarie si ma trimit la ... (vezi toată discuția)
Radiere definitiva din circulatie valiispas valiispas Am vandut un auto, in 2012, cu CVC si cu mentionarea instrainarii in talon. Cumparatorul nu a inmatriculat in 30 zile masina si a vandut-o mai departe fara ... (vezi toată discuția)