Pot radia definitiv din circ. o masina vanduta in 2012 cu Cvc si cu mentionarea cumparatorului in talon? Mentionez ca noul proprietar nu a inmatriculat-o in termenul de 30 zile, a revandut-o fara acte. Ultimul cumparator a facut accident si a predat-o ca fier vechi fara acte la un centru de colectare.Am recuperat actele masinii si numerele in urma unei petitii la serv. rutier. Masina am radiat-o de la Fisc imediat dupa vanzare in 2012. Multumesc anticipat.
Dv nu mai detineti calitatea de proprietar asupra bunului vehicul,iar operatiile necesare poentru inmatriculare-radiere la autoritati pot fi desfasurate de catre proprietarii de drept sau de imputernicitii acestora
In situatia expusa,informati oficial SPR evidenta auto despre succesiunea de evenimente,subliniati ca vehiculul a fost predat la centru specializat reciclare fier vechi si solicitati ca autoritatea sa dispuna masurile necesare radierii din evidente a vehiculului
Radiere auto
cris1957
Buna ziua
Doresc sa radiez autoturismul Dacia - fabricatie 1995, pe care l-am predat la un centru de colectare fier vechi. Din pacate am pierdut acea dovada , ... (vezi toată discuția)