avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stirea de astazi privind reducerea CCC de la doi ani ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stirea de astazi privind reducerea CCC de la doi ani la un an

Buna ziua,
avand in vedere stirea de astazi privind red per de la 2 ani la un an a indemn Cic ce se va intampla cu cei care sunt deja in plata? red perioadei se va aplica doar pt acele mamici ce vor naste incepand cu anul viitor??
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:03, 19 Noiembrie 2010
1. O sa vedem cand s-o promulga legea.
2. Eu nu am reusit sa vad daca este sau nu un proiect de lege cu asa ceva. Am inteles ca este numai un anunt verbal al ministrului muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie mame bex4uu bex4uu Daca iau indemn din 2010 luna 1,tot 2 ani stau sau de cand intra in vigoare noua lege se schimba la toata lumea? (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil 2009 CNCop CNCop Buna ziua, sunt o proaspata mamica, am nascut in august si nu sunt foarte lamurita cu modalitatea de acordare a CIC din ianuarie 2009. Momentan sunt in ... (vezi toată discuția)
Ccc - eliminare plafon 3400 ron abc82 abc82 Buna ziua, momentan ma aflu in concediul de maternitate [126 zile] care se va termina pe data de 12.06.2016, urmand a intra in CCC de la acea data. Daca ... (vezi toată discuția)