avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Regulamentul intern al societatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Regulamentul intern al societatii

Nu trebuie sa ia la cunostinta si salariatii de regulamentul intern al societatii? Eu nu imi aduc aminte sa fi vazut macar de acest regulament.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:16, 20 Noiembrie 2010
Regulamentul intern trebuie afisat in unitate la loc vizibil si accesibil.
palcuo a scris:

Nu trebuie sa ia la cunostinta si salariatii de regulamentul intern al societatii? Eu nu imi aduc aminte sa fi vazut macar de acest regulament.
Va multumesc anticipat

Angajatorul are obligaţia de a aduce la cunoştinţa salariaţilor conţinutul regulamentului intern, acesta producând efecte faţă de salariaţi din momentul încunoştiinţării lor. Modul concret de aducere la cunoştinţă a acestuia se stabileşte prin contractul colectiv de muncă aplicabil, sau prin conţinutul regulamentului intern.
De asemenea, regulamentul se afişează la sediul angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Temei de drept sanctiune disciplinara costel58 costel58 Pot fi folosite ca temei de drept pentru sanctiuni disciplinare(inclusiv suspendare pe perioada cercetarii disciplinare) doar articole din Regulamentul de ... (vezi toată discuția)
Regulament intern Vioreld Vioreld buna ziua. am niste salariati care nu vor sa semneze regulamentul intern ( prefer sa-i pun sa semneze pt. ca e o dovada buna pt. cei de la ITM cand vin in ... (vezi toată discuția)
Regulament de ordine interioara daniela_circiumaru daniela_circiumaru Stie cineva care este procedura de intocmire a unui ROI? Am intocmit un ROI iar acum trebuie sa il aprobe sefii (deoarece nu avem desemnat un reprezentant al ... (vezi toată discuția)