Anularea titlului a fost initiata de catre comisia locala de aplicare a lg. 18/91 pe motiv că, terenul reconstituit este vechiul amplasament al altei persoane, persoană care în momentul reconstituirii avea depusă cerere de reconstituire susţinută de extras de carte funciara ce dovedea vechiul amplasament. Cu toatre acestea, terenul a fost atribuit unei alte persoane care avea si ea depusă cerere însă , nu putea dovedi şi nici nu a susţinut ca terenul ce s-a înscris în titlul supus anulării ,în favoarea ei este vechiul amplasament. Deci o persoana cere reconstituirea pe vechiul amplasament , o probează,dar, terenul se atribuie altei persoane fara ca aceasta să - l poata dovedi. La data reconstituirii terenul era extravilan între timp a fost inclus prin Planul Urbanistic Genereal în intravilan. Art.citat mai sus ar fi cam singurul temei în baza caruia s-ar putea anula titlul, altul nu cred ca ar fi. Dar, ceea ce ma interesează e cum se aplică prevederea cu intravilanul.
Pai nu este mai accesibil sa formulati o cerere catre primaria respectiva in care solicitati modificarea pe cale administrativa a titlului de proprietate conform noului PUZ/PUG?
Pentru ce este necesara anularea titlului?
Cum a fost schimbata categoria de folosinta?
Sunteti inscris in titlul de proprietate ca si titular?
Momentul in raport cu care se apreciaza conformitatea cu legea este acela al emiterii titlului (al reconstituirii, mai exact) Daca la vremea aceea terenul era extravilan nu se poate folosi ca motiv de nulitate art. citat care prevede o cauza de nulitate pentru actele de reconstituire/constituire cu referire strict la terenuri intravilane. (la vremea aceea nu cand s-o nimeri).