Contractul de asistenta juridica incheiat in vederea stabilirii temporare a sediului societatii comerciale la cabinet Av., poate fi prelungit pentru o alta perioada de un an, ...sau se poate incheia un alt contract de asistenta juridica cu un alt avocat, la o alta adresa, pentru o perioada nu mai mare de un an?
Poate fi prelungit o singura data. Dupa asta, se poate schimba sediul la act avocat, insa totusi scopul acestei facilitati a fost tocmai inmatricularea rapida la un sediu provizoriu. Societatea ar trebui sa isi gaseasca un sediu propriu.
hmmm
Nu stiu ce sa zic cu prelungirea sediului...sau chiar mutarea sediului peste un an la alt Cabinet de Avocatura.
Mie mi-a respins dosarul pe motiv ca mutarea sediului la cabinet avocat poate fi dispusa o singura data, fie in momentul constituirii, fie ulterior, pentru o perioada maxima de un; Si in nici un caz nu s-ar putea muta sediul de la un avocat la altul, pentru o alta perioada de un an. (Clientul isi muta sediul acum de la un cabinet de avocattura, la cabinetul meu)
Acum nu stiu daca sa cer o preschimbare de termen, in speranta ca dau de un judecator cu o alta viziune...sau sa ii zic clientului sa isi gaseasca alt sediu...
Adevarul e ca totul depinde de cat esti de convingator in argumentatie...
Legea av. are o propozitie chioara in care elementul esential este "stabilirea temporara"
Statutul prevede> Stabilirea temporara presupune ... utilizarea sediului profesional al avocatului pentru scopul limitat al constituirii legale....sau ... pentru MUTAREA sediului societatii in cauza"
Daca te uiti si la 110 alin 1 din statut o sa vezi ca " in vederea stabilirii temporare a sediului avocatul va incheia .... un contract separat avand acest obiect"
Eu prin obiect inteleg si stabilirea in scopul constituirii...... dar si mutarea (adica schimbarea de la av X la av Y). Pe urma, in alin 2 care refera la peroioada de un an se foloseste singularul "avocatului". Nu zice ca avocatii trebuie sa-si imparta perioada de 1 an.
Poate parea un pic trasa de par dar merita incercat. Si daca merge zi-mi si mie.
Sediu social
adytz_1979
Buna ziua,
In momentul in care am infiintat SRL-ul pentru sediul social am ales sa inchei un contract de asistenta juridica pe o perioada de un an cu un ... (vezi toată discuția)