avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caz penal ...urgent!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caz penal ...urgent!!!

[Acum 5 ani am avut un incident cu o d-na biciclista (este o procesomana inraita )care a traversat pe trecere , i-am acordat prioritate , apoi cad s-a urcat pe bicicleta s-a dezechilibrat si a cazut spunand ca eu am accidentat-o. S-a dus la spital sa -si i-a certificat , ce-i de acolo i-au dau 2 zile dar au specificat ca nu exista lovituri ci doar urme de praf (ea cerea certificat pt. sperietura). Ma rog procurorul mi-a dat n.u.p. Acum am primit citatie la curtea de apel buc.. Ce se poate intampla? Ea poate atasa la dosar si altceva decat ceea ce a fost atunci??? La ce sa ma astept??? Va rog ajutati-ma!!!
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:30, 20 Noiembrie 2010
nu se va schimba nimic.
sigur citatia este la Curtea de Apel ?????

mi se pare ciudat... deoarece competenta revine judecatoriei si nu Curtii de Apel... probabil este vorba de altceva...

oricum e bine sa va prezentati, eventual angajati un avocat inainte care sa studieze dosarul si sa va asiste/reprezinte la termenul de judecata.
Car3men a scris:

sigur citatia este la Curtea de Apel ?????

mi se pare ciudat... deoarece competenta revine judecatoriei si nu Curtii de Apel... probabil este vorba de altceva...

oricum e bine sa va prezentati, eventual angajati un avocat inainte care sa studieze dosarul si sa va asiste/reprezinte la termenul de judecata.
Da, citatie - impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata
Da, citatie - improtiva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata. Dosarul nu-l mai pot accesa asa mi s-a spus pt.ca pe 24 este termenul si deja este tarziu. Dar la ce sa ma astept? Este un proces? Se va da direct un verdict? Eu nu am mai fost implicata in asa ceva si nu cunsoc procedurile. Va multumesc din suflet pt. raspunsuri.In citatie scie ca mi se va pune un avocat din oficiu. Sa accept sau sa-mi iau vocat?
Daca e din oficiu nu se pune problema de a accepta sau nu. Eventual va angajati dvs un avocat care sa-l inlature pe cel din oficiu.
Dar, cred ca nu ne-ati spus tot, deoarece avocatul din oficiu se pune doar la pedepsele peste 5 ani, or dvs ne-ati spus de 2-3 zile ingrijiri medicale,
Deci, ce spuneti, ne mai luminati un pic?
;)

Alte discuții în legătură

Contestatie impotriva unei amenzi administrative oct_12345 oct_12345 Buna ziua, In aprilie 2011, am fost citata intr-un proces la Parchetul de pe langa Curtea de APEL , in calitate de invinuit, pe motiv ca fisa medicala pentru ... (vezi toată discuția)
Solutie prim procuror, nup impotriva unui atacator, ce pot face mai departe? Costin Savescu Costin Savescu Am fost batut cu picioarele de catre un individ agresiv care m-a si amenintat, insultat, injurat si impotriva caruia mai facusem plingeri la politie. Toate ... (vezi toată discuția)
Nup-ul lasa urme? RazvanI RazvanI In urma cu circa 13 ani am fost implicat intr-un accident de circulatie care s-a soldat cu o victima. Dosarul a fost solutionat cu NUP de catre procuratura. ... (vezi toată discuția)