avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am uitat banii in bancomat...Ce e de facut?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am uitat banii in bancomat...Ce e de facut?

#-o Stiu ca e o situatie ff hilara daca n-ar fi grava..pt mine..am un copil mic si l-am lasat acasa cu o vecina..am venit in mare graba la bancomat, am facut tranzactia, am luat cardul si am fugit sa platesc o factura...banii am uitat sa-i iau#-o... mai e ceva de facut??? Mentionez ca azi e sambata, nu era deschisa banca pt ca mi-am dat seama ca n-am banii dupa 30 min cand am ajuns la sediul companiei de utilitati la care trebuia sa efectuez plata...Nimeni nu era in preajma cand am facut tranzactiaa...Am inteles ca daca nu se iau banii in 30 secunde bancomatul ia banii...Va rog ca daca aveti idee ce as putea face sa-mi dati de stire...Sunt ff suparata:((
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 14:05, 22 Noiembrie 2010
Eu nu stiu daca functioneaza sau nu bancomatele in felul in care spuneti dvs., dar daca exista numai aceasta posiblitate , merita sa mergeti Luni la banca respectiva si sa va interesati daca va puteti recupera banii . Poate aveti surpriza sa-i regasiti in cont .:D
Pai cum sa-i mai retraga bancomatul? din momentul in care i-a eliberat eu nu cred ca bancomatul ii poate retrage automat.Intr-adevar, stranie situatie.Sigur urmatorul client care a venit la bancomat i-a gasit si s-a simtit norocos.Mergeti totusi luni la banca si povestiti-le.Si sa ne spuneti si noua ce ati rezolvat...
Sunteti in eruare,bancomatul nu are facilitatea tehnica a dispune initial eliberarea sumei solicitate si ulterior recuperarea acesteia
Aveti posibilitatea sa trimiteti 1 email bancii in cauza ,iar luni la inceperea programului de lucru cu publicul ,contactati sucursala care ,poate analiza succesiunea operatiilor bancare si eventual clarifica situatia dvs
Nu stiu daca sunt in eroare pt ca am vb cu un angajat al bancii si chiar exista aceasta functie a bancomatului..acum daca am avut norocul ca in termen de 30 secunde sa nu fi incercat cineva sa utilizeze bancomatul...Si chiar daca a fost asa au o inregistrare video care poate lamuri situatia..in acest caz(daca cineva a venit dupa si a luat banii) ma voi adresa sectiei de politie,,pt ca asta inseamna insusirea unor bunuri care nu-ti apartin...:((Oricum sunt fff suparata de gafa mea.
"Indiferent dacă este vorba de bancomatele mai vechi sau de modelele mai noi, în situaţia în care cardul nu este extras în mai puţin de 20-30 de secunde acesta este reţinut automat. La fel se întâmplă şi cu banii neridicaţi într-un interval asemănător. În situaţia în care aţi uitat să luaţi banii din bancomat, aceştia vor fi reţinuţi „într-o căsuţă specială aflată pe traseul de eliberare numerar, iar pentru recuperarea acestora va trebui completată o cerere specială“, după cum am fost informaţi de reprezentanţii ING Bank."

Alte discuții în legătură

Card credit -eroare banca ContSters22096 ContSters22096 x are un card de credit de la banca A. x merge la un bancomat al bancii B si solicita retragerea sumei de 30 de lei de pe card, insa primeste 150 ... (vezi toată discuția)
Card maitairina maitairina Buna ziua. Ieri am mers la agentia judeteana pentru plati si inspectie sociala unde am facut o cerere ca alocatia copiiilor sa intre pe card. Daca pe cerere an ... (vezi toată discuția)
Problema la retragerea de numerar din bancomat ibmoldovan ibmoldovan Buna ziua. In anul 2012, luna Martie am dorit sa retrag de pe cardul personal suma de 3500 lei. Din nefericire, banca care mi-a emis cardul nu mai exista in ... (vezi toată discuția)