avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... card credit -eroare banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

card credit -eroare banca

x are un card de credit de la banca A. x merge la un bancomat al bancii B si solicita retragerea sumei de 30 de lei de pe card, insa primeste 150 lei;

banca A, emitenta a cardului de credit posteaza pe contul lui x doar tranzactia de 30 de lei, asa cum a solicitat x.
banca B face acum demersuri pt recuperarea diferentei de 120 lei pe care bancomatul i-a eliberat in mod eronat ...
banca A ar trebui sa ii posteze toata tranzactia (150 lei) lui x pe extrasul de cont sau doar suma pe care x a solicitat-o, respectiv 30 lei?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 05:01, 30 Iulie 2011
Normal ar fii sa ii posteze toata suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema la retragerea de numerar din bancomat ibmoldovan ibmoldovan Buna ziua. In anul 2012, luna Martie am dorit sa retrag de pe cardul personal suma de 3500 lei. Din nefericire, banca care mi-a emis cardul nu mai exista in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca viorelmlucaci viorelmlucaci intr-o localitate unde nu exista nici un bancomat decat a unei sigure banci [banca 1]am solicitat restituirea sumei de 2000 lei cu un card de debit, tranzactia ... (vezi toată discuția)
Comision exagerat extragere bancomat. CiocanelL CiocanelL Bună ziua, Doresc să aflu ce pot face în situația în care comisionul de retragere de la bancomat (altul decât cel al emitentului cardului) este ... (vezi toată discuția)