Buna ziua. In anul 2012, luna Martie am dorit sa retrag de pe cardul personal suma de 3500 lei. Din nefericire, banca care mi-a emis cardul nu mai exista in zona unde locuiesc, asa ca am incercat la bancomatul altei banci.
Primul bancomat la care am incercat, mi-a afisat mesajul "tranzactia nu poate fi efectuata"(am inteles ulterior ca era limitat la suma de 2000 lei). Al doilea bancomat la care am incercat, acelasi mesaj, cum ca tranzactia nu poate fi efectuata. Am incercat din nou, la alt bancomat, la fel, nu am reusit sa retrag suma solicitata.
Dupa aproximativ 7 zile ma aflam intr-o alta localitate, la 500 km distanta, si am dorit, de asemeni sa retrag 2000 lei de pe card, bancomatul refuzandu-mi tranzactia. Am intrat in banca respectiva, am incercat sa retrag de la casierie prin POS-ul bancii, la fel, aceasi problema.
Am mers la o sucursala a bancii care mi-a emis cardul, am cerut extras de cont, de unde am constatat ca suma de 3500 lei mi-a fost eliberata de al doilea bancomat de unde am incercat sa retrag suma.
Am facut plangere la banca, ei spun ca bancomatul a eliberat banii, am facut plangere la politie, dupa 2 luni mi-au spus ca nu pot face nimic, e cu autor necunoscut, inregistrarile video de la bancomat nu pot fi puse la dispozitie, pe motiv ca nu mai exista, iar parchetul mi-a clasat cauza.
Ce se mai poate face pentru a-mi recupera prejudiciul? Si daca se poate sa imi recomandati un avocat cu suficienta experienta in asemenea spete, preferabil din Cluj.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns:
ibmoldovan , utilizator
14:32, 29 Septembrie 2013