avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren agricol

mai multe terenuri agricole cumparate pe legea 247/2005, in vederea comasarii (in aceeasi tarla) cum pot fii inscrise la cartea funciara?
Cel mai recent răspuns: fly_fly , utilizator 10:33, 21 Noiembrie 2010
Contactati o persoana fizica autorizata (din listele pe care le gasiti la notariate sau birourile de carte funciara) care va Intocmi documentatii cadastrale si va solicita intabularea.
Sistemul cartilor funciare are la baza inscrierea dupa teren , nu dupa proprietar , ca atare, dvs. ca dobanditor veti fi inscris in colile funciare corespunzatoare fiecarei suprafete de teren cumparate. Doar daca aceste suprafete sunt alaturate , ar putea fi unite colile funciare.
Pentru Cartea Funciara este in regula actul facut pe legea 247/2005 ? Desenul facut de topometrist pentru cadastru se face pentru fiecare parcela in parte ,sau unul singur pentru toate parcelele?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren fara carte funciara tulvan zina tulvan zina Am urmatoarea problema:sunt propietara unui teren mostenit de la parintii,terenul este obtinut de acestia prin legea 10 ,detin titlu de propietae dar nu s-a ... (vezi toată discuția)
Teren agricol ,pasune astronsrl astronsrl Buna ziua, Doresc sa cumpar 10 ha de pasune .Problema este ca exista cam 20 proprietari si nu sunt dispusi sa plateasca pentru a intocmi acte. Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Declarații de la vecini pentru prima inscriere Andreeacb28 Andreeacb28 Bună ziua. Am ales sa fac o prima înscriere pe un teren pe care bunica mea are titlu de proprietar de la alte rude de-ale ei decedate... Topometristul ... (vezi toată discuția)