avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calitatea de coasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calitatea de coasigurat

In ce conditii fiul/fiica(fara venit,29 ani)unei pensionare poate deveni coasigurat,ce documente trebuie sa duca la Casa de asigurari,sau unde trebuie sa se adreseze?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: bogeanua , utilizator 15:40, 21 Noiembrie 2010
Nu stiu exact daca se poate, dar daca da va trebui sa duceti la Casa de Sanatate de care apartineti o cerere in acest sens si o copie dupa buletin a fiului/fiicei Dvs. Bafta!
Prin art 213 din L 95/2006 se reglementeaza problema ridicata de dvs.
Studiati-l si vedeti daca va incadrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea de coasigurat adela65 adela65 Buna ziua, Doresc sa stiu daca fiica mea ma poate trece coasigurat. Ce presupune aceasta, ce drepturi si obligatii avem atat eu cat si fiica in aceasta ... (vezi toată discuția)
Subasigurat cas Timotei Mandru Timotei Mandru Va solicit atentia cu urmatoarea intrebare. Daca eu ca tata pot sa figurez ca si coasigurat al fiului meu, care lucreaza? Daca da ce acte sunt necesare si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - coasigurare carmenberindea carmenberindea ma numesc carmen berindea.as avea nevoie de informatii privind coasigurarea la asigurarea de sanatate.mentionez ca eu am iesit din cic si mi am platit in ... (vezi toată discuția)