avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna ziua - coasigurare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna ziua - coasigurare

ma numesc carmen berindea.as avea nevoie de informatii privind coasigurarea la asigurarea de sanatate.mentionez ca eu am iesit din cic si mi am platit in continuare contributia de sanatate.sunt asigurata.sotulnu lucreaza si as vrea sa l trec coasigurat.amplatit si pt el retroactiv 6 luni dar de aici nu mi stiu unde sa ma duc si cu ce acte???multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:47, 31 August 2015
Cum obtii calitatea de coasigurat: conditii si documente necesare

[ link extern ] /
1. Dvs. sunteti asigurata la sanatate in baza unui contract de asigurare sociala cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate.

2. - Sotul dvs. poate fi coasiguratul dvs. la sanatate, conf art. 213 din Legea 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, deoarece se afla in intretinerea dvs.

- Cititi si pe:
[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 31 August 2015
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributia de asigurare pentru sanatate dupa somaj anca1224 anca1224 Buna ziua, Daca am iesit din somaj si pana ma angajez mai dureaza cam doua luni, trebuie sa platesc ca persoana fizica contributia pentru sanatate? Este ... (vezi toată discuția)
Procedura plata asigurare medicala facultativa (cass)? isty1981 isty1981 Buna ziua! Nu am nici un venit dar as dori sa platesc contributia de CAS pentru a fi asigurat medical. Cat trebuie sa platesc lunar? Unde sa incep? Care ... (vezi toată discuția)
Coasigurat Aurelia60 Aurelia60 Buna Ziua, Mama mea nu lucreza si am incercat sa o trecem in intretinerea sotului meu pentru a fi coasigurata.Cei de la casa de sanatate au spus ca nu este ... (vezi toată discuția)